Житель Белозерского потерял 30 000 грн при покупке товара в Интернете

Переглядів: 1747 0 11.11.2018 в 11:30:45 Новини поліції
Житель Белозерского потерял 30 000 грн при покупке товара в Интернете

У чергову аферу з сайтами оголошень потрапив 23-річний житель м. Білозерське Добропільського району. Намагаючись придбати будівельні матеріали, чоловік натрапив на шахрая та втратив 30 тисяч гривень.

Працівникам поліції чоловік розповів, що він вирішив замовити через мережу Інтернет різноманітні будівельні матеріали. Знайшов потрібне оголошення та зв’язався по мобільному з так званим продавцем. Умовою купівлі товару була повна його оплата в сумі 30 000 гривень, на що заявник погодився. А коли в обумовлений термін замовлені будматеріали надіслані не були, чоловік вирішив зателефонувати «продавцю» але той класично обірвав зв'язок.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, в рамках якого правоохоронці ведуть пошуки зловмисника та вкотре застерігають громадян від подібних покупок в Інтернеті.

Ні в якому разі не надсилайте завдаток за замовлений товар, а тим більше не оплачуйте товар повністю, не перераховуйте гроші незнайомцям, сплачуйте за товари лише після їх отримання. І пам’ятайте, що за кожним другом он-лайн оголошенням ховається звичайнісінький шахрай.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх