Викторь Древаль награжден Донецкой ОГА Орденом Данила Галицкого

Переглядів: 1537 0 30.12.2013 в 18:51:23 Новини місцевої влади
Викторь Древаль награжден Донецкой ОГА Орденом Данила Галицкого
   На засіданні колегії Донецької ОДА, яка відбулась 26 грудня, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю орденом Данила Галицького нагородили секретаря Добропільської міської ради Віктора ДРЕВАЛЯ

   Про це заявив Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА під час апаратної наради з керівниками відділів та управлінь міської ради. Віктор Трохимович привітав секретаря міської ради з державною нагородою України та подякував за сумлінну та бездоганну роботу в органах місцевого самоуправління. У свою чергу Віктор Григорович зазначив, що для нього честь отримати державну нагороду: «Девіз ордена Данила Галицького — «Батьківщина і честь». Головний обов'язок людини, що знаходиться на державній службі - не лише словом, але й корисними справами довести свою істину любов до Батьківщини».

    Довідково: О́рден Дани́ла Га́лицького  — державна нагорода України, що призначена для нагородження військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, Державної спеціальної служби транспорту, осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, а також державних службовців за значний особистий внесок у розбудову України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу.
   Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх