Воспитанники «Фантазии» ЦДЮТ – финалисты Всеукраинского конкурса «Украина будущего»

Переглядів: 918 0 02.10.2018 в 12:00:04 Творчість
Воспитанники «Фантазии» ЦДЮТ – финалисты Всеукраинского конкурса «Украина будущего»

Вихованців народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» ЦДЮТ Савіна  Надія, Красноплахов Артем, Окорокова Валерія (керівник Алла Кімеріна) стали фіналістами Всеукраїнського конкурсу «Україна майбутнього» та були  запрошені на урочисте нагородження до Києва в Український дім на Хрещатику. Перед центральним входом до Українського дому, в облаштованній фотозоні з великими об'ємними літерами UKRAINE, дітей зустрічав кумедний робот Маріо. Ведучим церемонії нагородження конкурсу і всіляких інтерактивів для дітей був зоряний український шоумен Дядя Жора.

У заході взяв участь художник Денис Дитинюк - суперфіналіст шоу «Україна має талант», який підкорив своєю творчістю серця глядачів багатьох країн світу. Майстер унікального художнього перфомансу на очах у гостей та учасників створив неповторний витвір 3D мистецтва - Україна майбутнього.

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО» став наймасштабнішим за свою історію. Протягом конкурсу на розгляд журі було надіслано рекордні 1053 роботи юних художників у віці від 5 до 17 років з 23 області України та навіть Італії.

Варто зазначити, що з 23 вересня по 5 жовтня в Українському домі відкрилася унікальна художня експозиція робіт фіналістів та переможців конкурсу.

Роботи фіналістів і переможців плануються експонувати не тільки в Україні, а й за кордоном.


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх