В Белозерском городском совете провели выездное мероприятие для работодателей

Переглядів: 1162 0 14.03.2018 в 11:00:12 Центр зайнятості
В Белозерском городском совете провели выездное мероприятие для работодателей

12 березня 2018 року на території виконкому Білозерської міської ради відбувся виїзний семінар для роботодавців на тему «Послуги служби зайнятості роботодавцям та їх значення в налагодженні тісної співпраці центрів зайнятості з підприємствами, установами, організаціями і фізичними особами – підприємцями». На заході були присутні міський голова Сергій Макєєв, секретар виконкому Вікторія Шотт, представники центру зайнятості, 10 роботодавців.

Заступник директора міського центру зайнятості Тетяна Яцура під час заходу розповіла, що служба зайнятості сьогодні активно реформується у сервісну соціальну службу, яка оперативно реагує на потреби ринку праці, ознайомила з основними пріоритетними напрямками розвитку служби у 2018 році. Важлива увага була приділена розвитку малого підприємництва на території міста Білозерське. Роботодавцям було запропоновано прийняти участь у програмі «Український донецький куркуль», ознайомлено з умовами отриманням фінансової підтримки від Данської Ради у справах Біженців для створення нових робочих місць для внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту, та з проектом Чеської недержавної гуманітарної організації «Людина в біді». На сьогодні є всі можливості для розвитку підприємництва і у цьому зацікавлені всі сторони соціального діалогу.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями центру зайнятості Валентина Гончарова детально зупинилась на послугах, які надає служба зайнятості роботодавцям, змінах у законодавстві щодо відповідальності роботодавців за порушення законодавства про зайнятість та працю і державний контроль за дотриманням законодавчих вимог щодо оформлення трудових відносин і дотримання сторонами умов трудового договору. Також роботодавці отримали вичерпну інформацію про порядок організації робіт тимчасового характеру, порядок отримання компенсації єдиного соціального внеску, компенсації роботодавцям витрат на заробітну плату у разі працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Створення нових робочих місць – це можливість мешканцям міста знайти гідну роботу та наповнення місцевого бюджету.

Присутні активно ставили питання та отримували відповіді стосовно легалізації зайнятості, законодавства про працю та зайнятість населення, можливості фінансової підтримки з боку служби зайнятості.

Присутні підтримали ініціативу проведення заходів на території місцевої громади і зацікавились наступним семінаром із залученням представників Головного Управління Держпраці у Донецькій області.

Ми завжди готові надати послуги там, де зручно роботодавцю!


В Белозерском городском совете провели выездное мероприятие для работодателей


В Белозерском городском совете провели выездное мероприятие для работодателей


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх