Відтепер вихованці дитячого садочку «Ластівка» знатимуть все про безпеку дорожнього руху + ФОТО

Переглядів: 848 0 27.09.2019 в 09:30:01 Освіта
Відтепер вихованці дитячого садочку «Ластівка» знатимуть все про безпеку дорожнього руху + ФОТО

25 вересня відбулась довгоочікувана подія як для вихователів ДНЗ «Ластівка», так і для дітей та їхніх батьків - почав своє функціонування автомайданчик «ДАІшка».

dai

dai1

На урочисте відкриття завітали поважні гості: народний депутат України Вікторія ГРИБ та заступник Добропільського міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ. Вони щиро привітали всіх учасників проекту із його успішним завершенням, побажали дітям проводити час на майданчику весело та з користю. Звичайно не обійшлося без подарунків!

dai3

dai6

Нагадуємо, що проект під назвою «Автомайданчик «ДАІшка» став переможцем Конкурсу «Громада своїми руками», який реалізується в рамках Програми соціального партнерства компанії ДТЕК та міської влади. Також була отримана донорська підтримка від Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

dai2

dai7

Керівник проекту Сергій КАЛІНІН, який є головою ініціативної групи батьківського комітету ДНЗ «Ластівка», зазначив, що на майданчику зможуть займатися не лише вихованці цього закладу, а й діти з інших дитячих садочків нашого міста.

dai5

 


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх