В Доброполье займутся восстановлением парка культуры и отдыха

Переглядів: 1552 0 07.04.2018 в 14:00:42 Новини району
В Доброполье займутся восстановлением парка культуры и отдыха

Споконвіку людина приділяла максимум уваги зеленим насадженням, тому зрозуміло, що з розвитком промисловості і розширенням інфраструктури на зелені насадження покладена подвійна роль – не тільки забезпечення відпочинку та насищення повітря киснем, але і зменшення згубної дії техногенних і антропогенних навантажень.

  З метою створення сприятливих умов для відпочинку населення, враховуючи важливе значення ролі парків культури і відпочинку в організації вільного часу, масового відпочинку та культурного обслуговування мешканців району, Добропільською сільською радою було прийняте рішення провести роботи по реконструкції парку. Було розроблено проект «Реконструкція парку, розташованого на території Добропільської сільської ради поза межами населеного пункту».

   Головним завданням реалізації проекту є організація відпочинку населення, задоволення культурних запитів мешканців, створення умов для відновлення фізичних і духовних сил людей, розвиток їх художнього і естетичного смаку, екологічне виховання, виховання почуття любові і поваги до своєї Батьківщини, рідного краю, до української національної культури і народної творчості.

   Сільською радою розроблено проектно-кошторисну документацію на виконання робіт І черги. З обласного фонду охорони навколишнього природного середовища виділено майже 53 млн.грн. Площа парку, на якій будуть проводитися роботи, становить 23,5 га. В даний час парк знаходиться в занедбаному стані і вимагає реконструкції і відродження.

   Парк буде розбудований з використанням сучасних передових ідей ландшафтного дизайну на основі існуючого зеленого масиву. У відновленому парку будуть створені усі умови для відпочинку різних вікових категорій відвідувачів: розташовані зони відпочинку, дорожки для велотреку, поляна казок, ігрові розважальні комплекси, спортивні майданчики, місця культурного дозвілля.


Джерело: Добропільська районна рада

Мітки: парк


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх