В Доброполье прошли праздничные мероприятия ко Дню бухгалтера

Переглядів: 980 0 18.07.2018 в 08:00:55 Суспільство
В Доброполье прошли праздничные мероприятия ко Дню бухгалтера

Щороку, 16 липня, представники однієї з найважливіших для кожного підприємства чи організації професії – бухгалтери, відзначають своє професійне свято.

Бухгалтер – рахівник планети, серце організації. Ця професія дуже важлива, складна, виснажлива, зпостійними звітами, звірками і зведенням балансу, яка не по-дитячому загартовує фахівців своєї галузі, роблячи їх розум гострішим і яскравим.

Сьогодні в залі засідань Добропільської районної ради відбувся святковий захід до Дня бухгалтера «Моя професія - бухгалтер», на який завітали керівництво району, бухгалтери селищної та сільських рад, бюджетних установ і організацій району.

 

З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник голови Добропільської райдержадміністрації Олексій Стебель, який подякував працівникам цієї важливої професії за щоденну сумлінну працю та зазначив, що від них залежить злагоджена робота усіх сфер життєдіяльності району.


З теплими словами звернулася до колег заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Людмила Проходець, яка побажала міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги у повсякденній роботі.

Після слів вдячності для всіх бухгалтерів свої творчі виступи подарували представники художньої самодіяльності Нововодянського, Ганнівського та Золотоколодязького закладів культури.


В Доброполье прошли праздничные мероприятия ко Дню бухгалтера


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх