Відбувся районний конкурс "Дитинство співає" + ФОТО

Переглядів: 815 0 27.12.2019 в 10:30:18 Заходи культури
Відбувся районний конкурс

20 грудня 2019 року відбувся районний фестиваль "Дитинство співає".

Талант - то крапля здібностей і море праці! Ще кажуть, що талант завжди родом із дитинства. І що кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте.

Хто з нас в дитинстві не мріяв про велику сцену, вогні рампи?!  Театрально-сценічне мистецтво, особливістю якого є художнє відображення життя за допомогою сценічної дії акторів перед глядачами, завжди має палких прихильників. Але для когось це лише насолода від умілої акторської гри, інші ж не уявляють власного життя без перевтілення, розчинення в образі.

Саме таких обдарованих дітей об’єднав фестиваль дитячої творчості серед малюків "Дивосвіт", в рамках якого  відбувся конкурс "Дитинство співає". Яскраво, весело, талановито, неповторно, драйвово лунали пісні. Які все ж такі неперевершені наші діти!

Їх досягнення сьогодні - це результат невтомної праці педагогів дитячих садочків та батьків. Завдяки спільній роботі відділу освіти, сільського будинку культури с. Вірівка,  педагогічного колективу закладу дошкільної освіти "Дзвіночок" свято було наповнено яскравими барвами, а дякуючи спонсору - ПрАТ "Глини Донбасу", за сприяння ГО "Добре поле", кожен з малюків отримав подарунок!

Солодощі зірочкам подарувала Добропільський сільський голова Анна Павлова.


Відбувся районний конкурс


Відбувся районний конкурс


Відбувся районний конкурс


Відбувся районний конкурс


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх