В Добропольском районе состоялся концерт для военнослужащих ВСУ

Переглядів: 919 0 09.11.2018 в 10:30:54 Заходи культури
В Добропольском районе состоялся концерт для военнослужащих ВСУ

Минулого тижня в будинку культури села Золотий Колодязь відбувся концерт на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України.

  Захід було організовано творчим колективом 33 будинку офіцерів міста Чернівці за участі керівників народного аматорського вокально-інструментального ансамблю «Карпати» центрального палацу культури міста Чернівці Ткача Василя Степановича та Ткач Тетяни Іларіївни та соліста Чернівецької обласної філармонії, заслуженого артиста України Данилюка Василя разом з колективом «Водограй» СБК села Золотий Колодязь (керівник Володимир Борисюк).

     Під час святкової програми з вітальним словом виступила сільський голова Тетяна Сидоренко. Вона подякувала за мужність, силу духу та відвагу учасникам ООС, військовослужбовцям контрактної служби, волонтерам та кожному, хто піклується за Батьківщину.

 З вітальним словом до присутніх звернувся т.в.о. заступника командира дивізіону морально-психологічної підготовки та подякував за захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

 Бурхливими оплесками присутні зустрічали кожного з учасників концертної програми.

 

 

 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх