В Золотом Колодце оказывают социальную помощь семьям, которые оказались в трудных жизненных условиях

Переглядів: 1107 0 21.09.2017 в 14:30:42 Новини району
В Золотом Колодце оказывают социальную помощь семьям, которые оказались в трудных жизненных условиях

20 вересня, відбулося засідання виконкому в Золотоколодязькій сільській раді. На виконкомі були присутні директор Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Родіонова О.В. та заступник директора – Пихтєєва Е.А., інспектор з ювенальної превенції Добропільського ВП Покровського ВП ГУНП в Донецькій області ст. лейтенант поліції Мурашко Ю.В. На засідання виконкому виносилося питання про роботу з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. По даному питанню доповідала Тугай Ю.В. – фахівець із соціальної роботи Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Золотоколодязькій сільській раді. 
Фахівець працює з різними категоріями сімей та осіб: одинокі матері, багатодітні сім’ї, сім’ї, де проживають інваліди, сім'ї, в яких є ризик соціального сирітства, сім’ї, в яких склалися складні стосунки в сім’ї, сім’ї, які постраждалі від збройних конфліктів та тимчасової окупації, сім'ї, яким призначена державна допомога при народженні дитини та інші.
Під соціальним супроводом перебуває 7 сімей, із них дві сім’ї, було знято з соціального супроводу, як такі, де мінімізовано складні життєві обставини та одну, як таку, що виїхала за межі району. На соціальному обслуговуванні перебуває 144 родини. На засідання виконкому було запрошено сім’ї, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. З ними проведено профілактичні бесіди та по кожній родині прийнято відповідні рішення.
В кінці засідання виконкому було обговорено питання створення патронатних сімей в Добропільському районі. Після засідання виконкому представники ЦСССДМ, поліції відвідали сім’ї у складних життєвих обставинах за місцем проживання. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх