Відбулось чергове засідання виконкому

Переглядів: 767 0 16.09.2019 в 10:30:25 Новини місцевої влади
Відбулось чергове засідання виконкому

Засідання виконавчого комітету Добропільської міської ради розпочалось з привітання та вручення Подяки Донецької облдержадміністрації, військово-цивільної адміністрації головному спеціалісту відділу доходів фінансового управління міської ради Ларисі ТКАЧЕНКО.

Члени виконавчого комітету заслухали та взяли до відома інформацію начальника відділу з питань екології, природних ресурсів та комунального господарства Дмитра БАРАНЦЯ про стан підготовки підприємств житлово-комунального господарства, організацій, установ бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період та прийняли рішення про початок опалювального періоду 2019 – 2020 років.

Прийнято рішення щодо опіки над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, зокрема, це надання статусу дитини-сироти, встановлення піклування над малолітніми та неповнолітніми, захист майнових, житлових прав дітей, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, зазнала психологічного насильства тощо.

Членами виконавчого комітету розглянуто й інші питання відділів та управлінь міської ради та прийнято відповідні рішення.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх