В Доброполье утвердили новые тарифы на вывоз бытовых отходов

Переглядів: 1540 0 23.05.2019 в 13:30:25 Новини місцевої влади
В Доброполье утвердили новые тарифы на вывоз бытовых отходов

Під час засідання виконавчого комітету Добропільської міської ради, яке відбулось 22 травня, присутні заслухали та обговорили 49 питань порядку денного.

В ході засідання, члени виконкому заслухали звіти про підсумки роботи підприємств житлово-комунального господарства в осінньо-зимовому періоді 2018-2018 років, про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Добропілля за І квартал 2019 року та прийняли відповідні рішення.

Затверджено нові тарифи на послуги з розміщення твердих побутових відходів на полігоні смт Водянське.

Відтепер тариф на послуги з розміщення твердих побутових відходів від населення і бюджетних підприємств становитиме 17,90 грн; від інших споживачів – 18,23 грн.

Члени виконкому схвалили Міську програму підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в м. Добропілля на 2019 – 2020 роки з подальшим затвердженням на черговій сесії міської ради. Метою прогами є реалізація заходів щодо надання соціальної підтримки та захисту внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на території Донецької області, підконтрольній українській владі.

Прийнято рішення «Про заходи щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей міста Добропілля у 2019 році», яким затверджено заходи щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, склад комісії з підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку та Порядок організації у 2019 році оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, відшкодування вартості якого здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету.

Прийнято ряд рішень щодо оренди комунального майна та опіки та піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

Розглянуто й інші питання відділів та управлінь міської ради та прийнято відповідні рішення.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх