Студенти Білозерського професійного гірничого ліцею поповнять ряди співробітників ДТЕК Добропіллявугілля

Переглядів: 972 0 28.02.2020 в 10:30:21 Новини підприємств
Студенти Білозерського професійного гірничого ліцею поповнять ряди співробітників ДТЕК Добропіллявугілля

28 студентів Білозерського професійного гірничого ліцею після виробничої практики в шахтоуправлінні Білозерське отримали дипломи за гірничими спеціальностями. Вже в цьому році більшість з них поповнять ряди співробітників ДТЕК Добропіллявугілля - ключового роботодавця регіону.

25 лютого в Білозерському професійному гірничому ліцеї молодим фахівцям урочисто вручили дипломи електрослюсарів, гірників, машиністів підземних установок і електровозів.

- Молоді люди, які прийняли рішення пов'язати свою долю з вугільною промисловістю, зробили правильний вибір, - упевнений керівник департаменту з управління персоналом ШУ Білозерське Олександр Тимофєєв. - На практиці студенти вже дізналися підприємство зсередини: налагодили стосунки в колективі, випробували свої сили у виконанні виробничих завдань. З Білозерським гірничим ліцеєм ми співпрацюємо багато років. Адже сьогодні нашим шахтам дуже потрібні молоді, перспективні працівники, які будуть продуктивно працювати. Для них ми пропонуємо не тільки перше робоче місце, але і можливість побудувати кар'єру на одному з найбільших підприємств регіону.

- Робота на шахті ДТЕК - це стабільність і гідна оплата праці, - каже випускник ліцею Олександр Рашкевич. - Я вдячний моїм вчителям і наставникам - викладачам в ліцеї і досвідченим електрослюсарям, які мене багато чому навчили на практиці на «Новодонецької». Тепер буду працювати на цій шахті.


Джерело: ДТЭК


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх