Добропольские полицейские разоблачили двух нарколюбителей

Переглядів: 1048 0 12.12.2018 в 09:30:54 Новини поліції
Добропольские полицейские разоблачили двух нарколюбителей

Обидва правопорушники були виявлені в місті Білозерське. Відносно них відкриті кримінальні провадження.

Минулого дня, під час патрулювання вулиць міста Білозерське, співробітники поліції помітили підозрілого чоловіка. Ним виявився 46-річний місцевий житель. Під час розмови з правоохоронцями чоловік зізнався, що має при собі шприц з наркотичною речовиною, а саме - опієм ацетильованим. Зі слів правопорушника наркотик він виготовив самостійно для власного вживання, оскільки вже тривалий час вживає наркотики.

Ще одним любителем наркозілля виявився 34-річний мешканець Білозерського. У нього правоохоронці вилучили також медичний шприц із наркотичною речовиною. Правопорушник пояснив, що минулого дня на покинутому будівництві знайшов шприц і відразу зрозумів, що в середині знаходиться наркотик. Побоюючись, що його викриють правоохоронці, чоловік вирішив переховати знахідку у більш надійне місце та забрати при нагоді. Вночі він повернувся за наркотиком, а по дорозі додому його зупинив наряд поліцейських, який і виявив заборонену речовину.

Наркотичні речовини вилучені та направлені на експертизу, а відносно правопорушників відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх