В заказнике "Гектова балка" состоялся субботник + ФОТО

Переглядів: 1238 0 09.04.2019 в 08:30:29 Новини району
В заказнике

На початку тижня була опублiкована стаття з реалiями заказника i вже перша ластiвка вiд мiсцевої влади та ГО «Вiра в людей» приблизила мрiю з вiдновлення ролi заказника в життi Донбасу. Попереду ще дуже багато роботи, але перший крок вже зроблений. Не зважаючи на те, що бiльша частина жителiв проiгнорувало запрошення та все ж знайшлися i такi що прийшли та вклали частину своєї душi у вiдновлення флори та фауни мiсцевої пам’ятки природи. Ми дуже вдячнi гостям села Никанорiвки та мешканцям Шахiвської ОТГ, якi вiдгукнулися на прохання допомоги i протягнули руку миру та допомоги в цей не легкий для країни i нашої мiсцевостi час. Саме завдяки згуртованостi ми привели в бiльш менш належний стан наш заказник, але роботи там ще багато i все що залежало вiд нас ми на даний час зробили. Традицiйно пiсля важкої працi всiх бажаючих пригостили юшкою з риби.

Повертаючись з суботнику всi були змученi, але зi спокiйним серцем адже кожен зробив маленький внесок в iсторiю заказника. Присутнi в один голос говорили, що прибирання не проводилося бiльше 5рокiв,кожен рiк в перiод зацвiтання воронцiв в заказник з’їжджається весь Добропiльський район.

P.S. Ми закликаємо усiх гостей та вiдвiдувачiв заказника «Гектова балка» знайдiть час та сили пiсля вiдвiдування пам’ятки природи, приберiть пiсля себе смiття, а по можливостi i пiсля... Чисто не там де прибирають, чисто там де не смiтять.


В заказнике


В заказнике


В заказнике


В заказнике


В заказнике


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх