В УВК №4 прошел круглый стол на тему «Воспитание активной молодежи для укрепления социальной сплоченности в местных громадах»

Переглядів: 1434 0 03.02.2016 в 07:30:32 Суспільство
В УВК №4 прошел круглый стол на тему «Воспитание активной молодежи для укрепления социальной сплоченности в местных громадах»

   В навчально-виховному комплексі №4 за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в Україні та уряду Японії  пройшов круглий стіл на тему «Виховання активної молоді для зміцнення соціальної згуртованості у місцевих громадах».

   В засіданні взяли участь перший заступник міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ, заступник міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ, начальник відділу освіти Інна КАЛЬЧЕНКО, освітяни, лідери громадських організацій та батьки. Також до діалогу з учнівською молоддю Добропілля  долучилась начальник Департаменту науки  та освіти Донецької облдержадміністрації Надія ОКСЕНЧУК.

   На заході були презентовані  методи роботи з дітьми, які використовувались на попередніх етапах (форум-театр, анімаційні мультфільми). Практична частина  зустрічі пройшла у безпосередньому спілкуванні  дорослих і учнівської молоді: обговорено нагальні проблеми освіти, методи та форми активізації молоді, мотивації до навчання та розвитку, національно-патріотичного виховання, пропаганди здорового способу життя.

   Наступним кроком буде втілення в життя  ідей та задумів, визначених під час проведення «круглого столу».


Джерело: http://radadobropillya.org.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх