В Укравтодоре обещают, что ремонт дороги Доброполье-Лиман останется приоритетным в 2019 году

Переглядів: 861 0 07.12.2018 в 14:30:39 Новини комунальних служб
В Укравтодоре обещают, что ремонт дороги Доброполье-Лиман останется приоритетным в 2019 году

У 2019 році у Донецькій області планується повністю відремонтувати трасу Н-08

У Державному агентстві автомобільних доріг України проходить захист планів Служб автодоріг в областях щодо будівництва, реконструкції та ремонтів на 2019 рік.

У Донецькій області наступного року пріоритетним проектом стане Н-08. 
У Державному бюджеті України на 2019 рік передбачено окрему бюджетну програму на ремонт дороги Н-08 за маршрутом Маріуполь – Запоріжжя. 
600 млн гривень будуть спрямовані на капітальний ремонт усієї ділянки цієї дороги в області, загальною протяжністю 31 км.

Пріоритетним проектом на 2019 рік також залишається один із основних маршрутів (сполученням північ-південь) в обхід тимчасово непідконтрольних земель, дорога Т-05-14 Добропілля - Лиман (сполученням Андріївка - Сергіївка), а також транспортні коридори, які сполучають Слов’янськ з Лисичанськом та Сєвєродонецьком.

Нагадаємо, якщо до початку АТО транспортні потоки зі значним обсягом міжнародних перевезень були зосереджені на автошляхах державного значення I та II категорій (передусім трасі Н-20 Слов’янськ – Донецьк – Маріуполь), то зараз рух автотранспорту в обхід непідконтрольної території здійснюється з використанням мережі місцевих доріг III та IV категорій. Саме штучний перерозподіл транспортних потоків призвів до передчасного руйнування тамтешніх автодоріг загального користування.

З огляду на стан доріг (масштабні руйнування та розподіл основних потоків на дороги III та IV категорій) переважна більшість ремонтно-будівельних робіт буде здійснюватися фактично з нуля, тобто будуть виконуватися капітальні ремонтні роботи.


Джерело: Доброполье. Развитие региона


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх