В торговом заведении Доброполья продавали спиртное несовершеннолетним

Переглядів: 1658 0 22.02.2017 в 11:00:19 Новини поліції
В торговом заведении Доброполья продавали спиртное несовершеннолетним

З метою перевірки дотримання правил торгівлі співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції  перевірили ряд місцевих  магазинів. В результаті на одного з реалізаторів було складено адміністративний протоколи за продаж алкоголю неповнолітньому.

Під час комплексного відпрацювання співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції перевірили ряд працівників торгівельних закладів міста. За кілька годин відпрацювання були перевірені практично всі магазини і кіоски.

Так, в одному з торгових закладів 43-річна продавчиня вирішила «ризикнути» заради заробітку і продала 15-річному хлопцю пляшку пива та пачку цигарок. Правоохоронці склали відносно жінки адміністративний протокол за ст.156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами» КУпАП. Тепер жінці доведеться виплатити штраф розміром в 512 гривень.

Слід зазначити, що на підприємців, співробітників яких притягнуто до адміністративної відповідальності, чекає свій штраф, вже від 6 тисяч гривень, а також можливе позбавлення ліцензії на торгівлю.

Однак, радує те, що більшість продавців все ж таки показували свою свідомість і запитували у молодих людей документи, що підтверджують досягнення ними повноліття.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх