В Святогоровке прошли соревнования по легкой атлетике "Веселые старты"

Переглядів: 1502 0 19.03.2017 в 12:00:36
В Святогоровке прошли соревнования по легкой атлетике

16 березня 2017 року в смт. Святогорівка відбулись змагання з легкої атлетики «Веселі старти» загально-фізичної підготовки серед вихованців ДЮСШ в яких прийняло участь 60 чоловік.

Вихованці приймали участь у таких видах змагань: челночний біг; метання м’яча двома руками; віджимання від лавки лежачі (дівчата); підтягування у висі до жердини (хлопці); згинання, розгинання тулуба на час; стрибок у висоту з розбігу або з 3-х кроків; стрибок у довжину з місця.

 

Самий кращий результат показали спортсмени у челночному бігу: Предух Дар’я 2005р.н., Андрійченко Микита 2003р.н. – вихованці (тренера-викладача Матвійчук О.І.); Дугельна Ольга 2003р.н., Міхно Єгор 2005р.н. – вихованці тренера-викладача Брильова О.А.

В командному заліку спортсмени показали такі результати:

І місце - команда вихованців ДЮСШ Святогорівської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Матвійчук О.І.);

ІІ місце - команда вихованців ДЮСШ Криворізьської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Брильов О.А.);

ІІІ місце - команда вихованців ДЮСШ Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ст. (Терещенко О.Г.).

Переможці змагань були нагороджені грамотами. Вихованці КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради показали на що здатна молодь, яка займається спортом та регулярно тренується. Красивій біг, невимушеність рухів, швидкість, витривалість та наполегливість демонстрували учасники команд з кожного виду змагань. Тренери-викладачіпровели ці змагання бадьоро підтримуючи своїх учасників.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх