В Шиловском сельсовете будет произведен ремонт амбулатории

Переглядів: 1461 0 21.04.2017 в 08:00:52 Новини району
В Шиловском сельсовете будет произведен ремонт амбулатории

З метою підвищення матеріально-технічної бази медичних установ було закуплено медичне обладнання: небулайзер та ампліпульс для Шилівського ФП.

Разом з головою Шахівської громади Володимиром Кучеріненко, головним лікарем КЛПЗ «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Олегом Каташовим та головною медичною сестрою Оленою Курінною, керівництво району проінспектувало роботу Октябрської амбулаторії.

Головний лікар КЛПЗ «ДРЦПМСД» Олег Каташов провів роз’яснювальну роботу по програмі «Доступні ліки» та по пільговим рецептам для ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. В цілому, амбулаторія знаходиться в «плачевному» стані, але заплановано капітальний ремонт. Приємно вразив стоматологічний кабінет, який відремонтовано за кошти громади і раніше закуплено сучасне стоматологічне обладнання. Амбулаторія в повному обсязі забезпечена медичними препаратами для надання невідкладної допомоги. В найближчий час новостворена громада отримає відремонтовану амбулаторію.

Сьогодні, в ході робочої поїздки соціально-важливими об’єктами району, перший заступник голови Добропільської РДА Олексій Стебель та заступник голови Добропільської районної ради Ірина Стрепоченко відвідали Шилівську сільську раду під час засідання виконкому, на якому розглядалися такі питання:

1. Про заходи щодо святкування Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

2. Про заходи щодо погашення заборгованості населення перед КП «Агрокомсервіс» за водопостачання та вивіз ТПВ.

3. Про проведення хлорування водопровідних мереж та колодязів загального користування, розташованих в населених пунктах сільської ради.

На засідання виконкому були запрошені боржники по комунальним платежам. Деякі з них забов’язалися розрахуватися з боргами по частинах, а деякі сплатять після звірки з КП «Агрокомсервіс». Олексій Леонідович поінформував про те, що укласти договори по вивозу твердих побутових відходів повинні всі мешканці і запропонував поставити сміттєві баки індивідуально для кожної садиби. Було рекомендовано активізувати роботу щодо виявлення тих, хто вивозить сміття на стихійні звалища, з подальшим розглядом складених протоколів адмінкомісією.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх