В селах Добропольского района возобновили водоснабжение

Переглядів: 709 0 10.08.2019 в 10:30:19 Новини комунальних служб
В селах Добропольского района возобновили водоснабжение

В с-щах Красноярське, Новий Донбас, селах Ганнівка та Первомайське після триденного відключення було відновлено водопостачання.
Підприємство-постачальник води «Вода Донбасу» дозволило це під гарантії погашення боргу впродовж вересня. Сільські ради пообіцяли посприяти комунальному підприємству «Агрокомсервіс» Добропільської районної ради, що обслуговує водоводи в цих населених пунктах, дістати гроші для оплати боргу, який утворився через те, що в поточному тарифі не враховані втрати води від аварій та незаконних врізок.

Декілька днів без води змусили переглянути ставлення жителів до проблеми. Представники громади селища Красноярське звернулися до КП «Агрокомсервіс» із проханням надати списки боржників за воду, щоб провести співбесіди з односельцями. Це дало результат, в той же день декілька людей оплатили борг.
Зі слів директора КП «Агрокомсервіс» Олени Волковської: «Мені всіх шкода, коли розпочинають розповідати в яких умовах та ситуаціях люди живуть, іноді це жах. Але коли за борги відрізають все село, то не час співпереживати, треба вирішувати. Тож звертаємося до абонентів з проханням вчасно оплачувати та не доводити до заборгованостей».


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх