В с.Светлое закончился Масляный марафон длиной в три дня + ФОТО

Переглядів: 1299 0 01.03.2017 в 10:00:08 Суспільство
В с.Светлое закончился Масляный марафон длиной в три дня + ФОТО

Світлівський БНТ та Шевченківський сільський клуб закінчили Масляний марафон довжиною в три дні.

За цей час артисти відвідали Добропільську збагачувальну фабрику, керівники якої для своїх працівників влаштували не тільки смачний , а й видовищний сюрприз. Працівники фабрики охоче брали участь у народних масляних забавах. Слухали виступи дитячих та дорослих аматорських колективів, спалили все недобре разом з опудалом зими та розкрутили Колесо життя до нових звершень.

Масовими та веселими, не дивлячись на погоду, були свята в селищах Шевченко -25 лютого та Світлому - 26 лютого. На святі були не тільки селяни , а й гості з м. Білицьке та м. Добропілля, які виразили захоплення тим , що село береже традиції, живе як велика родина, святкує з розмахом.

Всі разом пригостилися смачною кашею, млинцями та жайворонками, отримали призи за участь у веселих конкурсах і по всій території розкрутили Колесо життя. Спонсорами свята були ТОВ "Песпектива", ФГ Благова, Філонов С.Л. та районні депутати Вадим Мартов і Іван Подлєсний, за що їм велика подяка від людей та організаторів свята, адже саме на таких заходах у людей з'являється почуття єдиної родини.

 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх