В с.Никаноровка пройдет акустический концерт группы «Пчела на марсе»

Переглядів: 1294 0 31.10.2018 в 12:00:20 Афіша
В с.Никаноровка пройдет акустический концерт группы «Пчела на марсе»

За підтримки голови Рожко С.В. ініціативної групи «Віра в людей», старости с.Никанорівка Іваняк В.В. та керівництва Шахівської ОТГ 03.11.2018  о 20год. 00хв. для цінувальників легкого року у «Будинку культури» відбудеться акустичний концерт групи «Бджола на марсі».

P.S. «Музика – це самий тісний зв’язок з народом. Вона може змінити його погляд, подарувати новий світогляд та направити на інший шлях»

Рок-музика як культурний феномен породила так званий «рок-н-рольний спосіб життя», певний стиль поведінки і систему життєвих цінностей, свого роду філософію. Проте, виникнувши на основі різних жанрів рок-музики, субкультури деколи мають мало схожого. Рок-музика володіє великою енергією («драйвом»), яка захоплює. Вона може дати особі свободу від усталених суспільних принципів і стереотипів, від навколишньої дійсності.

Рок-музика має велику кількість напрямків: від танцювального рок-н-ролу до важкого металу. Зміст пісень варіюється від легкого і невимушеного до похмурого, глибокого і філософського. Зазвичай рок-музика протиставляється поп-музиці (т. зв. «попсі»), хоча окремі напрямки балансують на межі між ними.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх