В с.Доброполье прошло торжественное открытие спортивной площадки + ФОТО

Переглядів: 2599 0 10.06.2017 в 09:00:40 Новини спорту
В с.Доброполье прошло торжественное открытие спортивной площадки + ФОТО

8 червня у с. Добропіллі відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика, побудованого за сприянням дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та за підтримки уряду Німеччини.

Майданчиком, обладнаним гімнастичним знаряддям і вуличними тренажерами, зможуть вільно користуватися діти шкільного віку, а також всі бажаючі жителі села.

Дитячий фонд ЮНІСЕФ протягом всього навчального року тісно співпрацював зі школами району, в результаті цієї співпраці школи отримали спортивний інвентар, шкільні меблі.

 

На свято в с. Добропілля завітали почесні гості: заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, керівник проектів ЮНІСЕФ з питань здоров’я та розвитку молоді Олена Сакович, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Надія Оксенчук, координатори освітніх програм дитячого фонду Ольга Долініна та Наталя Датченко, голова Добропільської райдержадміністрації Дмитро Кірносов, в.о. голови районної ради Ірина Стрепоченко.

Гостей гостинно зустрічали директор школи Світлана Литовченко та учні школи.

Почесні гості привітали всіх присутніх зі святом, побажали дітлахам радощів, гарного здоров’я, займатися спортом, загартовуватись, реалізації всіх задумів, подякували всім та висловили надію на подальшу співпрацю.

Дуже приємнм сюрпризом для всіх присутніх на святі було вручення подарунку від молодого подружжя підприємців Матвієнко з м. Добропілля, які подарували школі 40 кв.м. тротуарної плитки для облаштування тротуару до майданчика.
Надія Оксенчук  подарувала для бібліотеки школи ексклюзивні екземпляри книги Галини Кирпи "Мій тато став зіркою".

Право перерізати символічну стрічку надали Олені Сакович, Ігорю Стокозу та найкращому спортсмену Добропільської ЗОШ, учню 9 класу Сергію Козіну.
Продовжилося свято розважальною програмою в секціях, де молодь мала можливість взяти участь у  танцювальному майстер-класі, пограти у футбол, побудувати роботів в секції робоклуб.

Заняття спортом допоможуть дітям насолоджуватися правом грати у безпечному та здоровому середовищі, а також сприятимуть створенню дружньої атмосфери.


Джерело: Добропільська райдержадміністрація


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх