В с.Доброполье прошла ярмарка + ФОТО

Переглядів: 1172 0 16.10.2017 в 10:00:19 Новини району
В с.Доброполье прошла ярмарка + ФОТО

Вже більше ніж 20 років жителі Добропільської сільської ради відвідують Покровський ярмарок, на якому всі присутні знайомляться з традиціями ярмаркування.   

    13 жовтня 2017 року не дивлячись на примхи осінньої погоди, ярмарок відбувся в приміщенні Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів і це зовсім не зіпсувало настрою місцевим мешканцям.  Ознайомившись із стародавніми звичаями та побачивши покровський обряд, який підготували учасники обрядового колективу «Міна» (керівник Кравченко Н.Г.) та почувши веселі українські пісні у виконанні дитячих вокальних колективів «Дзвоник», «Стожари», «Зорянчата» (керівники Зима-Корчомкіна Л.А., Корчомкін С.О., Кулікова І.І.) дорослі та малі  підспівували і пританцьовували. 

 

     Свято вийшло цікавим, різноманітним та веселим. Малеча вчилася торгувати - продавати та купувати, а з кожним роком  смаколиків, овочів та фруктів продається все більше.  Усі охочі відвідали виставки: поробок «Дари жовтня» та дитячого малюнку  «Осінній настрій». 

      Велика вдячність всьому педагогічному колективу Добропільської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Литовченко С.В.)  за активну участь у проведенні яскравого свята.


Джерело: Добропільська районна державна адміністрація


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх