В с.Анновка прошли жаркие споры по поводу повышения тарифов на воду

Переглядів: 1174 0 07.07.2018 в 14:00:35 Новини району
В с.Анновка прошли жаркие споры по поводу повышения тарифов на воду

На зборах громадян, які відбулися в с. Ганнівка ввечері 04 липня 2018 р., розглядали дуже болюче питання – підвищення тарифів на воду. Тож атмосфера була дуже гарячою.

Як завжди, на такі заходи прийшли жителі, які сумлінно сплачують комунальні послуги. Їх цікавило з чого складаються тарифи на воду, чому саме зараз підвищується ціна, чому не вживаються заходи до неплатників та тих, хто незаконно підключений до системи водопостачання.

Директор комунального підприємства «Агрокомсервіс» Добропільської районної ради Олена Волковська довела інформацію про стан використання води по Ганнівській сільській раді. Якщо в березні було використано 1200 кубів, то вже в червні, в зв’язку з необхідністю полива городів, ця цифра досягла 2600 кубів, а сплата за воду складає 50 %.

Нагадуємо, що така ж ситуація була і в Криворізькій сільській раді, де люди були незадоволені вартістю води. Тож спробували самі організувати подачу водопостачання і контроль за використанням води.

Через 2 місяці стало зрозуміло, що дешевше вода не буде і повернулися до контракту з КП «Агрокомсервіс».

Ще далі пішла Шахівська громада. Тут в 2016 році створили своє комунальне підприємство. Зробили розрахунки і … підвищили тарифи. Крім того, керівництво громади, вивчивши досвід інших громад, надає фінансову підтримку комунальному підприємству, що дає можливість не підвищувати тарифи.

Директор комунального підприємства запропонувала жителям с. Ганнівка спільно виявляти незаконні врізки та посилити роботу адмінкомісії з неплатниками комунальних послуг.

Голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна проінформувала про ситуацію з водопостачанням та вивозом сміття в районі.

Ганнівський сільський голова, в свою чергу, запропонувала повторно винести на сесію питання про стан водопостачання та шляхи вирішення проблем при наданні комунальних послуг.


Джерело: Добропільська районна рада

Мітки: Анновка


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх