В с.Анновка прошла Олимпийская неделя + ФОТО

Переглядів: 932 0 12.05.2019 в 12:30:36 Новини спорту
В с.Анновка прошла Олимпийская неделя + ФОТО

Вже кілька років поспіль в Ганнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходить Олімпійський урок в рамках відзначення Олімпійського тижня.

    «Олімпійський урок» у школі – це ряд спортивно-виховних заходів, який має різні види та форми і проводиться з метою навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

      Приємно, що вчителі фізкультури нашої школи є палкими прихильниками олімпійського руху і з року в рік намагаються зробити заходи протягом Олімпійського тижня цікавими, насиченими різноманітними змаганнями, естафетами. 

      Олімпійський тиждень розпочався найулюбленішими змаганнями учнів: легкоатлетичний крос та легкоатлетична естафета. Багато учнів школи показали високі результати. Далі тривали: естафети «Сильні, спритні, здорові», «Я – майбутній олімпієць», вікторини: «Досягнення українських спортсменів в Олімпійських іграх», «Сторінками олімпійських ігор», «Що ми знаємо про Олімпійські ігри»; виставка малюнків «Олімпійські види спорту»; у бібліотеці пройшло знайомство першокласників з літературою "Олімпійські зірки України"

   Підводячи підсумки, можна сказати, що тиждень фізичної культури та спорту вдався на славу, адже пройшов цікаво, ефективно, корисно та залишив приємні враження; а комусь, можливо, показав дорогу до професійного заняття спортом.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх