В поселке Ждановский прошел субботик

Переглядів: 1161 0 18.10.2017 в 15:00:21 Суспільство
В поселке Ждановский прошел субботик

15 жовтня 2017 року мешканці селища Ждановського зібралися щоби провести суботник на дитячому майданчику, що біля школи, розповіла квартальна селища А.Берковська. Люди прийшли з граблями, лопатами, принесли саджанці. Разом з депутатом міської ради Ліною Ставицькою працювали квартальні Стеценко К.Ф., Берковська А.П., Кривоногов К.Ю., Гадяцька І.А., Розова Л.В., Дерипалко Л.В. активісти та ті небайдужі люди, які бажають бачити селище чистим, сучасним, впорядкованим.

На майдані були посаджені дерева: каштани, липи, горіхи; біля пам'ятника воїнам-афганцям посадили кущі; прикрасили всю ділянку квітниками, прибрали від сміття. Дружня робота згуртовує громаду, надихає на нові звершення. Депутат Ставицька Л.С. в процесі роботи спілкувалась з людьми, приймала звернення, давала поради, як покращити наше життя.

Мешканці селища щиро дякують міській владі за турботу. На вулицях підключено світло, ремонтується асфальтове покриття, порівняні і засипані грунтові дороги, прокладений тротуар до школи, встановлений прекрасний дитячий майданчик, почищені посадки та покошена трава біля них, всім роздані індивідуальні сміттєві баки, систематично вивозиться сміття, мешканці вже звикли до того, що немає перебоїв з водопостачанням та освітленням. 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх