В ООО "Перспектива" подвели итоги сельскохозяйственного года + ФОТО

Переглядів: 1924 0 23.11.2016 в 11:30:25 Новини підприємств
В ООО
Напередодні Дня працівника сільського господарства, ТОВ "Перспектива" зібрала свій багаточисельний колектив для підведення підсумків 2016 сільськогосподарського року.
До присутніх зі словами подяки за невтомну працю на сільськогосподарській ниві звернувся директор Володимир Антипенко. Він наголосив на вагомих здобутках підприємства по наповненню бюджету. Співзасновник підприємства Андрій Борисов також подякував працівникам за професіоналізм та вагомий внесок кожного в розвиток підприємства, він поінформував про те, що підприємство в цьому році оновило свій парк посівних комплексів.

    На підприємстві постійно приділяється увага інноваційним технологіям. Це дає змогу отримувати високі врожаї та високі фінансові результати. На святі були присутні заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, в.о. заступника  голови Добропільськоі сільської ради Анна Павлова, районний депутат Надія Кравченко, керівництво школи, дитячого садка та школярі.

    Заступник голови районної ради подякувала Володимиру Антипенку та Андрію Борисову за відремонтований ФП в с. Шилово та за придбання меблів, іграшок, килимового покриття в рамках соціального партнерства. А  трудовому колективу побажала трудових здобутків, процвітання та миру на нашій землі.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх