В ОГНИ г.Доброполья увеличилось количество запросов на получение публичной информации

Переглядів: 1069 0 29.11.2016 в 10:30:11 Новини податкової інспекції
В ОГНИ г.Доброполья увеличилось количество запросов на получение публичной информации

Про розгляд запитів на отримання публічної інформації

За  січень – жовтень  2016 року до Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області надійшло 10 запитів на отримання публічної інформації, що в 2,5 рази перевищує відповідний показник аналогічного періоду минулого року (4).

В розрізі категорій запитувачів однакова кількість запитів надійшла від громадських організацій  – 4 запити або 40 відс.  від загальної кількості, та від фізичних осіб – 4 запити (40 відс.), друге місце за активністю та зацікавленістю в отриманні публічної інформації посідають юридичні особи -  2 запити (20 відс.). 

      У звітному періоді запитувачі, зокрема, звертались з проханням надати інформацію про надходження до бюджетів за останні 3 роки, щодо кількості страхувальників та кількості виданих ліцензій. Також були запити щодо підтвердження правильності визначення ставок  плати за землю по всім сільськім радам Добропільського району. Крім того, запитувачі зверталися за інформацією щодо використання фермерським господарством (орендарем) земельних ділянок.

       За результатами розгляду запитів на отримання публічної інформації за січень – жовтень п.р. задоволено 5 запитів на інформацію або 56 відс. від загальної кількості запитів. Відмовлено в наданні інформації на 3 запити у зв’язку з тим, що запитувана інформація стосувалась третіх осіб або  запитувалась  службова  інформація. Крім того, 2 запити направлено іншому розпоряднику публічної інформації. 

 

 

                      

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС  у Донецькій області

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх