В одной из школ Добропольского района представили нового директора

Переглядів: 2416 0 27.06.2017 в 14:00:50 Освіта
В одной из школ Добропольского района представили нового директора

Згідно рішення сесії районної ради від 09.09.2016 №VII -9/13 «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів комунальної форми власності Добропільської районної ради», наказу відділу освіти Добропільської РДА від 29.05.2017 «169 – Д «Про оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади» був оголошений конкурс на заміщення вакантної посади директора Золотоколодязянської ЗОШ I-III ступенів Добропільської районної ради.

Сьогодні відбулося засідання конкурсної комісії в районному відділі освіти під головуванням Олени Карпової. В роботі комісії взяла участь заступник голови Добропільської районної ради Ірина Стрепоченко. На конкурсний відбір надала свою кандидатуру в.о. директора Золотоколодязянської ЗОШ I-III ступенів Оксана Солоп.

 

На порядок денний комісії було винесено такі питання:

1.Результати розгляду документів, поданих кандидатом на посаду директора Золотоколодязянської ЗОШ I-III ступенів.

2. Презентація закладу освіти та перспективи розвитку на 2017, 2018 роки.

3. Співбесіда з кандидатом щодо перспективного плану розвитку навчального закладу.

4. Визначення переможця конкурсного відбору на вакантну посаду директора Золотоколодязянської ЗОШ I-III ступенів.

Після співбесіди з кандидатом комісія прийняла рішення визначити переможцем конкурсу на вакантну посаду директора Золотоколодязянської ЗОШ I-III ступенів Добропільської районної ради – Солоп Оксану Володимирівну та рекомендувати начальнику відділу освіти Добропільської райдержадміністрації Гапич Л.М. погодити кандидатуру Солоп О.В. на посаду директора Золотоколодязянської ЗОШ I-III ступенів і призначити її на посаду директора на контрактній основі строком на один рік.

Добропільська районна рада вітає Оксану Володимирівну і бажає міцного здоров’я, миру, нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності та успішного здійснення всіх професійних та особистих задумів.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх