В коллективах современного танца "Радуга - Шанс" прошли первые занятия + ФОТО

Переглядів: 1699 0 04.09.2015 в 06:05:00 Творчість
В коллективах современного танца

Ми народилися на такій чудовій, мальовничій землі – на нашій славній Україні. Нема життя без Батьківщини, бо Україна – це мати, яку не вибирають, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі.

Таким лейтмотивом пройшло перше заняття „Україна – наш спільний дім” в усіх групах народного колективу  сучасного танцю «Райдуга – Шанс».  Заняття  відбулися  у атмосфері патріотизму та поваги до держави. Вихованці пригадали державні символи України, обговорили їх важливість у сучасній ситуації в державі, пригадали та озвучили імена великих українців, які все життя творили історію українського державотворення. Кожен мав змогу висловити власну думку щодо патріотизму, любові до держави та свого народу. 


Переглянувши відео презентації «Краєвиди мого краю», «Моя Україна»,        «Сім чудес України» вихованці  та їх батьки переконалися в красі та неповторності рідної землі, безмежності просторів України. Навчилися шанувати державні символи нашої країни.

В рамках заходів відбулася презентація виставки  «Моя чарівна неповторна Україна». Основою і окрасою виставки  були  українські символи і обереги – старовинний вишиваний рушник, вінок, різноманітні вироби,  книжки про історії міст Донецької області.


Наприкінці   кожного заняття   вихованці,  педагоги та  батьки вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто загинув за вільну і єдину, неподільну Україну.

Керівник ансамблю Рудь Л.К.  переконала вихованців та батьків, що тільки людина з добрим і чуйним серцем, працьовита і вольова може бути справжнім патріотом і громадянином своєї держави, по-справжньому любити і захищати, відстоювати її інтереси і приносити велику користь. Якщо більше буде зроблено для цього сьогодні, то краще житимемо завтра, і будемо гідними називати себе українцями.

Урочистого настрою заходам  додали чудові українські пісні  у виконанні  вихованки колективу Гришиної  Вікторії.


І.П.Цатурян, заступник директора з НВР

Источник: http://dobr-cdut.jimdo.com


В коллективах современного танца


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх