В каких условиях лечат местных жителей в Святогоровской амбулатории

Переглядів: 2074 0 31.01.2016 в 09:01:21 Новини району
В каких условиях лечат местных жителей в Святогоровской амбулатории

   Поріг епідемії захворювань дітей в селищі Святогорівка і в селі Ганнівка перевищено. Тож на нараді відділу освіти райдержадміністрації прийнято рішення знов закрити на карантин Святогорівську і Ганнівську школи.

   Лікуватись, звичайно,  діти будуть в Святогорівській амбулаторії.  Але в яких умовах?....

   Амбулаторія має все необхідне для лікування – фізкабінет, обладнання для інгаляції, навіть стоматологічний кабінет.  Але як можна лікувати хворих при температурі 15 а то і нижче градусів.

   Система опалення, яка встановлена більше 10 років тому, вийшла з ладу.Приходиться медичним працівникам і щеплення малечі, і інгаляцію і уколи хворим робити в кабінеті завідуючої амбулаторією.

       Коштів на заміну опалення в бюджеті немає. В той же час Державний фонд регіонального розвитку (ДФРР) та Уряд пропонують органам влади  можливість реалізації інвестиційних проектів за рахунок ДФРР. Особлива увага цим фондом приділяється енергоефективності та  енергозбереженню.

   Голова районної ради Тамара Бєлянкіна в ході робочого візиту до Святогорівської амбулаторіі запропонувала завідуючій амбулаторією долучитися до участі в конкурсі проектів ДФРР, що дозволить підтримати належний рівень життя в сільській громаді, покращить стан медичного обслуговування селян.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх