В.Громило: "Конкретные дела районного депутата"

Переглядів: 1645 0 25.03.2016 в 07:27:53 Новини комунальних служб
В.Громило:

Районний депутат Валентин Громило органічно поєднує в собі професійні якості вчителя, вихователя та друга сільської дитини. Багато років він присвячує вихованню та освіті учнів Криворізької ЗОШ, але не обмежується цим та проводить активну громадську діяльність на селі.

Так Валентином Володимировичем організовано туристичний гурток, проводиться робота з відновлення та очищення лісопаркової зони, яка багато років тому була візитною карткою Криворіжжя, а зараз потерпає від чагарників. Навколо цієї корисної справи об’єдналося багато однодумців, це - місцеві жителі, підприємці, посадовці, працівники освіти та інш.

Всіх захопила ідея повернути Криворізькому парку первозданний вигляд та першого червня поточного року достойно провести на його території Свято дитинства районного рівня. З гордістю районний депутат розповідає про дитячо-юнацький спортивний клуб «Олімп», який також організовано ним за підтримки місцевих підприємців та меценатів.

На його території розмістилися тенісні столи, шахи, шашки, дартс та багато інших захоплюючих ігор, які дозволяють забрати дитину з вулиці та долучити її до активного способу життя. Добропільська районна рада підтримує всі починання депутата та готова сприяти втіленню їх у життя.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх