В г.Белозерское прошел турнир по тяжелой атлетике памяти Александра Первия (фото, результаты)

Переглядів: 3001 0 29.12.2015 в 15:05:08 Новини спорту
В г.Белозерское прошел турнир по тяжелой атлетике памяти Александра Первия (фото, результаты)

Добропілля спортивне. Змагались найсильніші.

   Грандіозна подія відбулася 26 грудня у Великому Добропіллі - вперше за багато років у спорткомплексі імені Олександра Первія ( м. Білозерське) була проведена Відкрита Першість м. Добропілля з важкої атлетики, присвячена пам’яті срібного призера ХХІІ Олімпійських ігор, рекордсмена Світу та Європи, Чемпіона Європи серед юніорів. 70 важкоатлетів п’яти команд - з Дружківки, Краматорська,Артемівська, Новогродівки та земляки з Білозерського - змагалися за звання бути найкращими.

   Вже з восьмої ранку в спорткомплексі було людно і гамірно: саме з цього часу і розпочались змагання по потоках. Швидко минав час і для спортсменів, і для вболівальників ( єдине: їх було не так багато, як би хотілось). І ось, нарешті, незабутня хвилююча мить: урочисті звуки Гімну сповістили про відкриття Першості. Вишукано виглядали юні важкоатлети на фоні спогадів, навіяних здобутками минулих років – всі в білосніжних футболках з логотипом змагань і іменем Олександра Первія, які потім отримали на згадку. Ініціатором та меценатом цього нововведення став Добропільський міський голова.

Директор спорткомплексу міста Білозерського, депутат Добропільської міської ради Олександр Скляров, начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Лариса Грибаускас, директор центру «Спорт для всіх» Тетяна Стащенко привітали спортсменів з визначною подією, побажавши натхнення, рішучості та успіхів.

   Почесними гостями на змаганнях стали Добропільський міський голова Андрій Аксьонов,( до речі, у минулому - спортсмен, а нині - активний шанувальник спорту), Костянтин Пілієв, майстер спорту міжнародного класу, учасник Олімпійських ігор у 2012 році, та В’ячеслав Любчик, найкращий друг Олександра Первія, засновник його музею.

   Під гучні аплодисменти було вручено чотири сертифікати на отримання грошової винагороди за рахунок коштів міського бюджету. Так, їх володарями стали Марина Александрова – за зайняте третє місце в Кубку України та Міжнародному турнірі, що пройшли у Харкові, Віталій Мітрофанов, який під час цього турніру підтвердив норматив майстра спорту України з важкої атлетики, та Олександр Рудь, який вперше виконав цей норматив. За високі показники своїх вихованців сертифікатом був нагороджений і тренер – Володимир Жога.

   Під час показових виступів досягненнями похизувались його менші вихованці, демонструючи силу, витримку та впевненість.

   До пізнього вечора не стихав гомін в Палаці спорту. Білозерські важкоатлети впевнено йшли до фінішу, пересилюючи втому. І їх зусилля не стали марними: 16 з 28 наших спортсменів вибороли І місце.

   Радують успіхи наших дітей і наставників, і батьків. Не радують лише умови, в яких доводиться юним спортсменам удосконалювати свою майтсерність. На модернізацію давно вже чекають не лише тренувальні зали, а й все спортивне обладнання спорткомплексу. Певно, єдині, хто цього не помічає, це керівники ДТЕК Сервіс, на балансі якого перебуває Палац спорту. Чи, можливо, не хочуть цього помічати, виявляючи байдужість до майбутнього наших дітей?

Среди 70 участников = 28 человек Белозерчане  

                ( 16 золотых медалей): 

 

Ф И О 

 

Весовая кат. 

Результат 

Занятое место 

 

Кадеты до 13 лет 

 

 

 

1. 

Власова Даша 

58 кг 

92 кг 

место 

2. 

Исмагилова Реката 

53 кг 

45 кг 

место 

3. 

Чучин Владислав 

34 кг 

64 кг 

место 

4. 

Исмагилов Тимур 

38 кг 

44 кг 

место 

5. 

Пригода Кирилл 

41 кг 

60 кг 

место 

6. 

Смиян Владислав 

45 кг 

42 кг 

место 

7. 

Ресик Владислав 

56 кг 

97 кг 

место 

8. 

Спицин Кирилл 

56 кг 

58 кг 

место 

9. 

Малакаускас Дмитрий 

62 кг 

72 кг 

место 

 

Кадеты до 15 лет 

 

 

 

10. 

Знаменский Егор 

50 кг 

86 кг 

место 

11. 

ПыжовДанил 

62 кг 

145 кг 

место 

12. 

Скобликов Евгений 

69 кг 

110 кг 

место 

13. 

Вилькович Дмитрий 

77 кг 

110 кг 

место 

 

Юноши до 17 лет 

 

 

 

14. 

Стенякин Андрей 

62 кг 

117 кг 

место 

15. 

Коровякин Владислав 

69 кг 

205 кг 

место 

16. 

Цебеняк Николай 

+94 кг 

212 кг 

место 

 

 

 

Наталя Ясинська, газета «Новий шлях»


В г.Белозерское прошел турнир по тяжелой атлетике памяти Александра Первия (фото, результаты)


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх