В г. Белицкое спортивный комплекс получил новое оборудование

Переглядів: 1552 0 22.04.2017 в 08:00:54 Новини спорту
В г. Белицкое спортивный комплекс получил новое оборудование

Плідна співпраця громадських організацій та ініціативних груп населення на благо зміцнення здоров'я підростаючого покоління засобами фізичної культури і спорту.

За результатами участі ініціативної групи біличан «Ми разом» у проекті «Активні громадяни» від Британської ради ( при підтримці громадської організації «Міцна громада», Добропільського МЦ «Добро») палац спорту міста Білицьке отримав нові сучасні баскетбольні щити, баскетбольні кошики, футбольні ворота, волейбольні стойки.

Декілька днів тому закінчено роботи по встановленню сучасного спортивного обладнання і вже сьогодні, спортивні дитячо-юнацькі групи з волейболу, баскетболу, футболу мають можливість , під час участі в учбово-тренувальних процесах, належним чином оцінити переваги нових та міцних, яскравих воріт та щитів.

До відома, спортивний комплекс міста Білицького було передано до комунальної власності у грудні 2016 року. За цей час стан фізкультурно-оздоровчих залів значно покращився: замінено вікна, здійснено ремонти даху, частково- підлоги, багатьох приміщень будівлі. Місцеві органи влади продовжують прикладати багато зусиль для приведення об’єкту у належний стан, який відповідатиме сучасним вимогам.

І найголовніше, до відновлених залів приходить все більше та більше дітлахів, які мають можливість займатися не тільки ,звичним раніше, волейболом, а й косіки-карате, футболом, баскетболом з новими та енергійними тренерами.


В г. Белицкое спортивный комплекс получил новое оборудование


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх