В Добропольском районе во время пожара погиб человек

Переглядів: 1114 0 09.03.2018 в 09:00:24 Новини МНС
В Добропольском районе во время пожара погиб человек

Вогонь не лише знищує роками нажите майно, але й наносить невиправну шкоду здоров’ю людини. Нерідко пожежа забирає людські життя. З початку 2018 року на території обслуговування 19-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області на пожежах загинув 1 чоловік, травмовано — 2 особи. З метою мінімізації можливих трагічних наслідків фахівці ДСНС м. Добропілля постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення. Вчасно попереджені громадяни значно рідше стають жертвами вогняної стихії.

Фахівці Служби порятунку нагадують мешканцям м. Добропілля та Добропільського району основні правила пожежної безпеки у побуті. Рятувальники звертають особливу увагу на селення на те, що не можна залишати без нагляду ввімкнені електроприлади, навіть ті, які знаходяться в режимі очікування. Особлива увага приділяється найбільш уразливішім верствам населення, до яких відносяться люди похилого віку, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах та діти.

Фахівці ДСНС впевнені, що вчасно проведені роз’яснювальні бесіди з підростаючим поколінням допоможуть уникнути біди. Рятувальники зауважують, що ні в якому разі не можна залишати печі, які топляться, без нагляду або доручати догляд за ними дітям. Також заборонено користуватися печами, які мають тріщини. Одним із найрозповсюдженіших порушень правил пожежної безпеки є те, що мешканці використовують печі для сушіння одягу та речей. Нерідко це і стає причиною страшної біди.

Щоб життєво важливі правила безпеки завжди були під рукою, рятувальники постійно розповсюджують тематичні листівки та пам’ятки.

 


В Добропольском районе во время пожара погиб человек


В Добропольском районе во время пожара погиб человек


Джерело: 19-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області.

Мітки: ГСЧС


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх