В Добропольском районе состоялся круглый стол по защите прав детей

Переглядів: 1196 0 17.03.2017 в 12:00:30 Новини району
В Добропольском районе состоялся круглый стол по защите прав детей

14 березня 2017 року в Добропільському районі відбувся круглий стіл щодо захисту прав дітей в рамках проекту "Зменшення вразливості дітей в умовах кризи в Східній Україні за допомогою розробки та імплементації програми соціально-психологічної підтримки та відпрацювання системи перенаправлення осіб, які потребують допомоги".

Основна мета круглого столу – створення дорожньої карти або "покрокового" керівництва про те, як вирішувати проблеми, з якими можуть зіткнутися діти, особливо у східній частині України, в тому числі і в м. Добропіллі та Добропільському районі.

Завдяки організаторам круглого столу Запорізького благодійного фонду «Єдність за майбутнє» та міжнародної організації Save the Children при фінансуванні Департаменту гуманітарної допомоги та цивільного захисту Європейської Комісії (ECHO) учасники змогли підняти найбільш актуальні питання, які стосуються захисту дітей і обговорити шляхи їх вирішення.

На круглому столі були присутні керівництво району, селищні та сільські голови, профільні управління та департаменти райдержадміністрації, відділ по роботі з неповнолітніми дітьми Добропільського відділення поліції, представники міжнародних та громадських організацій міста.

В ході цього заходу присутні були ознайомлені з роботою  статичного центру, відкритого в м. Добропілля, в рамках проекту громадської організації «Добропільський центр молоді «ДОБРО» за підтримки "Save the children" та USAID, буклету по системі перенаправлення по м.Запоріжжя, такий буклет також буде розроблений і для Донецької області.

Впевнені, що завдяки проведенню таких круглих столів та об'єднавши зусилля всіх структур, департаментів, міжнародних і місцевих організацій, за допомогою розробки та імплементації програми соціально-психологічної підтримки та відпрацювання системи перенаправлення осіб, які потребують допомоги можна вибудувати ефективний діалог для зменшення страждань дітей в умовах кризи.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх