В Добропольском районе прошла выставка, посвященная году Китая в Украине + ФОТО

Переглядів: 846 0 18.03.2019 в 11:30:23 Заходи культури
В Добропольском районе прошла выставка, посвященная году Китая в Украине + ФОТО

Китай - одна із найпривабливіших країн сходу, яка є справжньою скарбницею світової культури. Тут розвивалися мистецтва та ремесла, література і медицина, і саме ця країна подарувала світу фарфор і порох, шовк і папір, ківі і мандарини, чай і компас, голковколювання, боротьбу кунг-фу, вишукану давню поезію і гармонійну архітектуру...
    З нагоди Року Китаю в Україні, в Новоукраїнській сільській  бібліотеці організована виставка–мандрівка «Піднебесна імперія». На виставці представлено літературу, яка розповідає про історію, культуру, політику і економіку країни. 
    Для широкого кола користувачів проведено пізнавальну подорож «Дивовижна країна – Китай». Присутнім було цікаво ознайомитися з багатою історією і культурою давньої країни, філософськими світоглядами Конфуція та інших філософів, з надзвичайно цікавою медичною системою Китаю, китайським менталітетом та особливостями повсякденного життя, екзотичною їжею та з дивовижними архітектурними пам'ятками. Китай дуже різноманітний і, побувавши в одній його частині, можна бути впевненим, що буквально за тисячу кілометрів звідси кипить зовсім інше життя. 
     Україна має довготривалі – в четверть віку дипломатичні відносини з Китаєм і наміри економічної співпраці. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх