В Добропольском районе прошел праздник Матери "Неповторимая материнская доля"

Переглядів: 1338 0 29.05.2017 в 12:00:28 Суспільство
В Добропольском районе прошел праздник Матери

Завершенням травневих заходів до Дня матері, Дня сім’ї, які проходили в кожній сільській раді, стало родинне, співоче свято Матері «Неповторна материнська доля», яке відбулося 27 травня в гарному, затишному місці з чудовою назвою Привітне, що неподалік від селища Шевченко.

11 років проходило це свято в різних куточках району, але де б воно не проходило, завжди аншлаг, бо та атмосфера тепла, душевності, яка панує на цьому святі, притягує всіх від мала до велика.

Сьогодні мова йшла про долі жінок, матусь, що проживають в селищах Світлівської сільської ради.

Розпочала свято Людмила Володимирівна Наровілова, голова районної жіночої організації, незмінний організатор цього заходу з розповіді про неповторну материнську долю ГЕРОЯ УКРАЇНИ Наумової Ольги Єгорівни, матері трьох синів.

Стежками долі Давиденко Віри Трохимівни провела всіх присутніх Аліна Сметаніна – депутат районної ради, завідуюча сільським клубом селища Шевченко.

А далі йшла розповідь про Анну Бішке, Валентину Шкуро, Любов Бокун, Раїсу Настич, Світлану Буганцеву.

Кожна доля неповторна. В подальших публікаціях ви зможете ознайомитися з кожною з них.

На святі прозвучали слова вітання для всіх матусь від Тамари Бєлянкіної – голови районної ради, Валентина Колосова – Світлівського сільського голови, Любові Марченко – голови громадської організації «Добре поле» та від представників благодійного фонду «Надія».

Учасники художньої самодіяльності Світлівського будинку народних традицій та клубу селища Шевченко подарували мамам пісні.

Перед святом гості змогли побачити вироби рукодільниць та кулінарів. А по завершенні було підведено підсумки конкурсу, який організовано серед них.

Щирі слова подяки лунали на адресу благодійників, завдяки яким було організовано свято та вручено подарунки його учасникам.

Це Володимир Антипенко, Вадим Мартов, Сергій Наумов, Ігор Ткач, Наталя Іваньо.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх