В Добропольском районе прошел круглый стол на тему "От диалога - к действенным изменениям"

Переглядів: 1104 0 10.04.2017 в 14:00:05 Новини району
В Добропольском районе прошел круглый стол на тему

За ініціативою голови Добропільської районної ради в Шахівській об’єднаній громаді відбувся круглий стіл на тему: «Від діалогу – до дієвих змін».

В заході взяли участь голова об’єднаної громади, старости, сільські депутати та активісти. В ході спілкування всі присутні обговорили проблемні питання, які виникли під час утворення об’єднаної громади: водопостачання, неякісне медичне обслуговування, аварійний стан електроопор, ремонт мосту, ремонт доріг, транспортне сполучення та багато інших. Деякі з цих питань стосуються невідповідності норм в законодавстві, що не дозволяє створити повноцінні відділи і не дає можливості забезпечити якісне надання послуг. Депутати звернули увагу на тривалий термін втілення проектів, які вже розроблені.

Представники кожного населеного пункту говорили про аварійний стан електричних опор. Неодноразово і голова громади, і старости, і райдержадміністрація зверталися до Криворізького РЕС ПАО "ДТЕК Донецькобленерго" щодо заміни електроопор, але відповіді не отримали, тільки обіцянки.

На заході підіймалися питання відкритості влади, низького інформування населення, надано поради щодо роботи з сайтом. Також громаді було запропоновано розробити положення і провести конкурс міні-проектів. Це дасть змогу активізувати та згуртувати населення і, звісно ж, вирішити питання покращення матеріально-технічного стану сіл громади. Присутніх було проінформовано про можливість прийняття участі в різноманітних семінарах, тренінгах, навчаннях по розвитку бізнесу, Програмах національного обміну для отримання досвіду, а також долучення до написання заявок на отримання грантів по самозайнятості сільського населення.

Добропільська районна рада завжди готова надати консультації по всім питанням, які турбують новостворену громаду.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх