В Добропольском районе прошел концерт солиста Валентина Буганцева

Переглядів: 1224 0 30.05.2017 в 08:03:45 Заходи культури
В Добропольском районе прошел концерт солиста Валентина Буганцева

В ЗАЛІ СВІТЛІВСЬКОГО БУДИНКУ НАРОДНИХ ТРАДИЦІЙ ВІДБУВСЯ КОНЦЕРТ СОЛІСТА ЗРАЗКОВОЇ СТУДІЇ СОЛЬНОГО СПІВУ "СУЗІР'Я" ВАЛЕНТИНА БУГАНЦЕВА «ГАРМОНІЯ І В ЖИТТІ, І В СЕРЦІ, І У ТВОРЧОСТІ».

В 17 років випускник Світлівської загальноосвітньої школи досягнув значних висот. Почав свою концертну діяльність в 4 роки з виступів на сільській сцені, потім участь у районних, обласних конкурсах. Його зустрічали бурхливими оплесками і під час всеукраїнських і міжнародних конкурсів, які проходили в різних містах України.

А в жовтні минулого року у складі делегації від Добропільського району Валентин став переможцем міжнародного конкурсу GOLD EUROPE, який проходив у Чехії.

І завжди поруч з ним були близькі і дорогі йому люди. В першу чергу – сім’я, друзі, які завжди підтримували. Тетяна Дорошкевич, Наталія Войніч стали його професійними наставниками, навчали його музичній майстерності. Керівництво району, відділ культури сприяли участі в конкурсах.

А ще є люди, завдяки яким здійснюються мрії. Керівники глинодобувних підприємств «Глини Донбасу» (І.Ткач), «Веско» (Є.Цимерман), голова громадської організаціі «Добре поле» (Л.Марченко) завжди фінансово підтримують талановиту молодь. І в цей раз не обійшлося без подарунка. За кошти благодійного фонду, який створено цими підприємствами, Валентину Буганцеву придбано нову гітару.

Валентина Буганцева з такою значною подією привітала голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна і разом з начальником відділу культури райдержадміністрації Юлією Літвіновою вручили подарунок від імені благодійників.

Сольний концерт завершувався, а глядачі не хотіли розходитись.

Тож нехай життєвий шлях дарує Валентинові нові досягнення, уміння долати перешкоди і бурхливі оплески у великих концертних залах.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх