В Добропольском районе пенсионерка открыла в своем дворе пункт приема металлолома + ФОТО

Переглядів: 1648 0 09.02.2017 в 09:00:06 Новини поліції
В Добропольском районе пенсионерка открыла в своем дворе пункт приема металлолома + ФОТО

Дільничні офіцери поліції викрили 58-річну мешканку села Красноярське, яка влаштувала на власному подвір’ї незаконний прийом металобрухту.   У власниці незаконного бізнесу правоохоронці вилучили близько 3000 кілограмів чорного металу та промислові ваги.

Співробітники Добропільського відділення поліції отримали інформацію про незаконно діючий пункт прийому «металобрухту».

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці побачили у дворі купу  металоломом: тут були обрізки різноманітних труб, металевий посуд,  проволока і ще багато чого.

Поліцейські завітали у пункт прийому якраз у той час, коли звідти виходив відвідувач. З’ясувалося, що чоловік тільки-но здав 18 кілограмів металу, за які отримав близько 50 гривень. Коли правоохоронці зупинили відвідувача, він не став заперечувати та розповів, що дійсно збирав метал аби хоч якось підзаробити. Крім того, відвідувач повідомив, що вже не вперше саме за цією адресою здає металобрухт.

Під час обшуку на території «прийомки» поліцейські вилучили близько 3000 кілограмів чорного металу і промислові ваги для зважування брухту.

Господиня факт постійного функціонування пункту прийому заперечує, пояснює, що працює близько двох місяців, а метал приймає для власних потреб. Однак кількість металевих виробів на огородженій території вказує на зворотне.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання від штрафу до обмеження волі на строк до одного року. Триває досудове розслідування.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх