В Добропольском районе педагоги подвели итоги работы за 2013 год

Переглядів: 1546 0 20.12.2013 в 19:24:27 Суспільство
В Добропольском районе педагоги подвели итоги работы за 2013 год
   20 грудня 2013 року у відділі освіти райдержадміністрації відбулося чергове засідання колегії відділу освіти та нарада з керівниками загальноосвітніх шкіл та завідуючими дошкільних навальних закладів району.
Освітяни підвели підсумки своєї роботи в 2013 році та виконання Програми розвитку освіти в поточному році.
 
   Як відомо, 2013 рік Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ оголошено Роком дитячої творчості. Тому робота відділу освіти була направлена на розвиток і модернізацію позашкільної освіти, створення ефективної системи визначення та реалізації талантів дітей, підтримки і творчих, інтелектуальних і спортивних досягнень, удосконалення виховної роботи з дітьми та організації дозвілля дітей Добропільщини.
   Як зазначила начальник відділу освіти Л. Гапич, в Україні протягом останніх років відбуваються системні позитивні зрушення у вирішенні питань захисту прав дітей, які базуються на принципі першочергової турботи про дітей. Діяльність із захисту прав дитини визначена Президентом України як загальнодержавний пріоритет.
   В районі також проводиться цілеспрямована робота щодо запобігання соціальному сирітству, бездоглядності та безпритульності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, створення умов для реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї.
   Директори шкіл обговорювали питання стану харчування школярів, створення безпечного середовища в навчальних закладах, охорони праці та пожежної безпеки в закладах освіти, попередження надзвичайних ситуацій під час новорічних, різдвяних свят, зимових канікул.
   Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх