В Добропольском районе идет подготовка ко Дню окружающей среды

Переглядів: 1250 0 14.04.2016 в 03:04:02 Новини району
В Добропольском районе идет подготовка ко Дню окружающей среды

12 квітня заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко прийняла участь у нараді з сільськими, селищним головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району. Одним із питань порядку денного стало обговорення стану проведення робіт з благоустрою та підготовки проведення Дня довкілля.

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Олександр Міргородський в своїй доповіді відмітив, що всі підприємства, організації, заклади соціальної сфери розпочали роботи з благоустрою територій. На сьогодні в районі висаджено більше 800 саджанців дерев та кущів, 20 кущів троянд, ліквідуються несанкціоновані звалища, проводиться побілка дерев та бордюр, завозиться пісок для упорядкування кладовищ.

В.о. голови райдержадміністрації Олександр Баранник зауважив сільським та селищному головам про необхідність наведення порядку біля в’їзних знаків на межі Добропільського району та зупинок. Ірина Петрівна внесла пропозиції залучитися до зусиль громади Шилівської сільської ради по упорядкуванню в’їзного знаку до району на межі з Дніпропетровською областю.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх