В Добропольском районе будет создан молодежный парламент!

Переглядів: 1982 0 23.01.2016 в 18:52:08 ГО Добро
В Добропольском районе будет создан молодежный парламент!
   Проблема створення молодіжного парламенту в Добропільському районі, непокоїла голову районної ради Тамару Бєлянкіну ще задовго до її обрання на посаду голови. Зараз для неї це принципове питання, тому очільник району докладає чимало зусиль, щоб привернути увагу до, насправді важливого актуального питання.
  Створення районного молодіжного парламенту надасть можливість сформувати незалежну, офіційну платформу молодіжних лідерів, які зможуть організувати освітні проекти, скоординувати молодіжний рух, представляти інтереси молоді перед владою та впливати на їх рішення. Саме з цього приводу 23 січня 2016 року відбулось перше засідання молодих активістів району, яких ця проблема займає та які прагнуть заявити своє громадське «Я» серед інших.
            Для зустрічі з молоддю був запрошений досвідчений громадський діяч міста Добропілля, координатор Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» в м. Добропіллі Володимир Орос. Він розповів про перші кроки діяльності своєї громадської організації, привернув увагу слухачів до необхідності багато і постійно вчитися (цитата «Можно потерять все, себя потерять нельзя»), зауважив про необхідність використовувати можливості громадських організацій у розбудові піраміди взаємодії влада-бізнес-громадські організації. Також Володимир закликав бути не байдужими до проблем своєї громади, говорити про них в засобах масової інформації, соціальних мережах, мирних зібраннях та інш. І тоді проблеми будуть почуті і можливо вирішені. Поділився активіст також досвідом створення в міст Добропіллі «Центру місцевої активності», ще не так давно це була мрія, а зараз це реальність. Центр надає підтримку тим хто її шукає: психологічна допомога, працевлаштування, розширення кола друзів та однодумців, навчання за кордоном та інш. 

         Корисні надбання молоді міста мають прижитися і в районі, тим більше, що актив представлений майже з усіх рад.
 
         Цілком очевидно, і на цьому наголосила голова Тамара Бєлянкіна, що молоде покоління має стати достойною зміною нинішніх депутатів. Тому вчить молодь потрібно вже сьогодні. Завдяки молодіжному парламенту ми маємо гарний шанс виховати еліту, яка прийде до влади свідомо і сприятиме розбудові та розвитку нашої держави. 

        Запрошуємо всіх приєднуватися до нашої ініціативи!

        Добропільська районна рада вітає з днем народження молодого активіста з села Золотий Колодязь Станіслава Сидоренко. Бажає йому бути гідним сином своєї батьківщини, щедрим на добрі справи, сміливо та впевнено йти на зустріч щасливого майбутнього своєї родини та держави.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх