В добропольском Центре развития предпринимательства прошел тренинг по вопросам бизнес – планирования

Переглядів: 855 0 11.10.2018 в 08:00:10 Центр зайнятості
В добропольском Центре развития предпринимательства прошел тренинг по вопросам бизнес – планирования

З метою надання всебічної підтримки підприємницьких ініціатив населення, в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва 10 жовтня 2018 року в Добропільському міському центрі зайнятості відбувся тренінг з питань бізнес – планування та доступу до грантових програм.

Захід відкрила начальник відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко, яка повідомила що у зв’язку з відсутністю на ринку праці необхідної кількості вакансій для працевлаштування, необхідно використовувати всі можливості щодо організації власної справи, а таким чином, забезпечення себе роботою. Центр розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості завжди надасть допомогу та підтримку тим, хто має намір створити або розвивати свою справу.

Наталія Ткаченко детально ознайомила присутніх з умовами участі у діючих грантових програмах, з етапами складання бізнес-плану. Окремо зупинилась на підтримки з боку служби зайнятості та акцентували увагу, що для перемоги у проекті важливо розвиватися в напрямках діяльності, які є пріоритетними для місцевого ринку.

Старший державний податковий інспектор Добропільської Державної податкової інспекції Покровсько-Добропільського управління ГУ ДФС Віта Полонська повідомила про особливості оподаткування фізичних осіб-підприємців.

Захід відвідали 11 осіб, з них 5 діючих підприємців.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх