В Добропольской городской библиотеке создали пасхальный сувенир + ФОТО

Переглядів: 1151 0 12.04.2018 в 14:00:19 Новини бібліотек
В Добропольской городской библиотеке создали пасхальный сувенир + ФОТО

5 квітня в читальному залі Добропільської центральної міської бібліотеки зібралися творчі та натхненні люди різного віку для того, щоб створити пасхальний сувенір. 

Завідуюча МБВ - Шуман О.В. розповіла про техніку  в'язання гачком в японському стилі - амігурумі, показала які чудові сувеніри можна створити та порадувати своїх рідних та близьких. Адже найкращий подарунок, створений власними руками, зробити його без вкладання частини своєї душі просто неможливо. Ольга сама давно захоплюється  в'язанням гачком і з радістю готова була  поділилися своїми знаннями та досвідом у створенні іграшок.  

Серед учасників заходу були хлопці, які мріють оволодіти чаклунством володіння гачком і навчитися в'язати. Тоді ведуча запропонувала подивитися профіль американського хлопця Vincent Green-Hite, якій зробив своє хобі засобом заробляння грошей, і до речі у нього не погано виходить. 

Учасники майстер-класу об'єдналися в команди - малювальники і в'язальники. Малювальники розмальовували дерев'яні заготовки, створюючи свою унікальну писанку, а в'язальники приступили до справи - петелька за петельку опановувати невідому техніку в'язання. Помітно було що дехто перший раз тримав в руках гачок, не одразу виходило так, як хотілося б. Все ж таки працьовитість і наполегливість учасників перевершила очікування і кожен зміг забрати із собою створений власноруч свій пасхальний сувенір. Дві години промайнули швидко і дехто навіть зітхнув що дуже мало виявилося часу для такого дійсно захоплюючого процесу. Не засмучуйтесь, друзі, це не останній раз, уроки створення амігурумі в Центральній міській бібліотеці будуть продовжуватися. Слідкуйте за новинами.


Джерело: http://territorymetod.blogspot.de


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх