В добропольской Детской библиотеке прошел праздник "Библиотека приглашает друзей"

Переглядів: 1559 0 01.10.2016 в 09:00:02 Новини бібліотек
В добропольской Детской библиотеке прошел праздник

Бібліотека запросила  друзів на свято

                Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек 29 вересня в Дитячій бібліотеці відбулося свято «Бібліотека запрошує друзів».

                На свято завітало багато гостей – читачі та користувачі бібліотеки, колеги з центральної міської бібліотеки, керівники студії ТБ і преси «Рожевий слон», ансамбль народних інструментів «Аматор», керівник та вихованці студії ведучих та шоу – програм «Престиж».

 Захід розпочався з привітання та показом ролику, який спеціально зняли для нас гуртківці студії «Рожевий слон». Вони поспілкувалися з жителями нашого міста на тему «Що в вашому житті значить книга та читання?», «Ходять вони до бібліотеки чи ні?». Ми були дуже вдячні нашим друзям за репортажі, які визвали посмішку на багатьох обличчях присутніх гостей.

Свято були присвячене самим головним людям в бібліотеці – читачам та користувачам. Заздалегідь були підведені підсумки конкурсу «Найкращий  читач дитячої бібліотеки» і виявлено переможців у різних номінаціях. З привітальним словом до присутніх звернулася директор Добропільської міської ЦБС Ладченко О.В.

 

Протягом багатьох років постійним і самим поважним читачем в нашій бібліотеці є Богомазова В.А. Для неї у нас припасені новинки фантастики та періодичних видань, ми завжди раді її появі у нас в бібліотеці. Валентині Андріївні була вручена грамота в номінації «Почесний читач».

Дуже люблять бібліотечні працівники, коли до бібліотеки приходь сім’ями. І завжди наголошують, що немає нічого кращого, чим читання разом з батьками. Тому радіємо, коли тато або мама постійно займаються вихованням свої улюбленців через книгу. В цьому році найкращою читаючою сім’єю було визначено сім’ю Галицьких – тата Олексія Анатолійовича та сина Сашка. Не дивлячись на те, що Олексій Анатолійович дуже зайнята людина, він знаходить час для читання з Сашком. 

Відмічаємо ми самих інтелектуальних та допитливих діточок. Другий рік читачами нашої бібліотеки є Немченко Ганна Олександрівна та її донька Іванюта Аліса. Ця дівчинка дуже цікава співрозмовниця, читає багато енциклопедичної літератури. Тому їй досталася перемога в номінації «Читач – ерудит».

 

Перемогу в номінації «Кращий інтернет-користувач» отримав Зюзкевич Віталій. Ще п’ять років назад, коли в нашій бібліотеці відкрився інтернет – центр, зовсім маленький хлопчина завітав до нас. Виріс, став хорошим, чемним молодим чоловіком. За що велика подяка його матусі – Світлані Євгеніївні.

Є у нас, бібліотекарів, великий бібліотечний секрет. Ми дуже любимо талановитих та обдарованих читачів. Слідкуємо за їх успіхами, радіємо перемогам на різних фестивалях та конкурсах. І розуміємо, що велика заслуга у вихованні таких дітей – мам та тат. Ось такою «Найталановитою читачкою» стала Івановська Софійка. Разом з мамою, Викторією Юріївною, вона отримала грамоту та подарунок.

Третій рік поспіль до бібліотеки на заходи приходять учні 3-А класу НВК №7 «Вербиченька» разом зі своїм класним керівником Лейбою В.П. Діти активно читають, приймають участь у творчих акціях, майстер – класах та проводять у бібліотеці літні канікули. Тому їм дісталася перемога у номінації «Найчитаючий клас».

Переможцем у номінації «Читач –дебютант» став Ломакін Михайло. На свято малий Мишко прийшов разом з мамою Ольгою Володимирівною, яка присвятила весь свій час вихованню такого гарного читача. В свої шість років Мишко читає на рівні учнів п’ятого класу, дуже допитливий та вихований хлопчина.

Є в нашій бібліотеці вірні друзі партнери. Протягом багатьох років ми активно співпрацюємо зі студією ТБ і преси «Рожевий слон» ЦДЮТ.  Її керівники – Лисенко Т.О., Сагайдак Є.В., Сергєєва Л.М. – наші найвірніші друзі і партнери. Ось тому вони отримали перемогу в номінації «Вірний партнер бібліотеки».

Великі слова подяки були адресовані людям, без яких наше свято не було б таким радісним. Чудового настрою додали виступи Шуман Тетяни, Лягуші Марії, Луняки Насті. Дівчатка чудово та видовищно декламували свої вірші, за що отримали солодкі призи, а їх наставник та керівник – Лілі Романівна Цецхладзе, подяку.

Не менш гарним був виступ вихованців музичної школи  - ансамблю народних інструментів  «Аматор» під керівництвом Вертій Н.В. Було цікаво спостерігати, як гості пританцьовують та щиро аплодують.

Робота бібліотеки неможлива без підтримки та благодійної допомоги. Хочеться висловити безмежні слова подяки підприємцям нашого міста – Рябоволу Владиславу Вікторовичу, Кондратюку Олександру Анатолійовичу, Кожемякіній Ірині Іванівні за матеріальну підтримку у проведені свята – за солодощі, канцелярські товари. Ми  та наші читачі дуже  вдячні цим небайдужим людям.

Свято пройшло в тісному сімейному колі. І як водиться в щирій родині, без чаю гостей додому не відправили. За самоваром та тортом з пирогами продовжили спілкування!

                                                                                                                         Оксана  Рябовол


В добропольской Детской библиотеке прошел праздник


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх