В Доброполье заседала комиссия по вопросам задолженности по заработной плате

Переглядів: 1255 0 13.12.2013 в 21:25:26 Новини місцевої влади
В Доброполье заседала комиссия по вопросам задолженности по заработной плате
   13 грудня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації  Бєлянкіної Т.М.  відбулося  засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, забезпечення податкових та інших бюджетних надходжень, страхових внесків до Пенсійного  фонду та  запобігання неплатоспроможності. 

   Були розглянуті питання щодо  виконання  договірних зобов’язань з продажу активів  ВАТ „Добропільський комбікормовий завод”, перспектив погашення заборгованості із заробітної плати  підприємства-банкрута та про стан недоїмки до бюджету ПФУ суб’єктів господарювання.

   Головою районної комісії Бєлянкіною Т.М. було зазначено, що в зв’язку  з неналежним виконанням арбітражним керуючим Шумарою А.М. договірних зобовязань, а саме ненадання необхідних документів Товарній біржі «Донбас» для забезпечення продажу активів підприємства-боржника та погашення заборгованості з заробітної плати в повному обсязі,  необхідно використати можливі заходи впливу на арбітражного керуючого через Головне управління юстиції, звернувшись з відповідним листом.
загрузка...
   Стосовно фізичних осіб підприємництва- боржників зі сплати внесків до Пенсійного фонду та зволікання Державної виконавчої служби Добропільського МРУЮ у  виконанні примусового стягнення заборгованості прийнято рішення заслухати інформацію Державної виконавчої служби Добропільського МРУЮ 16.12.2013 на апаратній нараді при голові райдержадміністрації, а також продовжити роботу з підприємцями щодо погашення заборгованості в повному обсязі до кінця 2013 року.

   Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх